Socialpsykiatrisk medarbejder til Psykiatriens Hus
Her har du muligheden for at blive en del af Team Falkevej, som yder bostøtte og indgår i Akut Døgntilbud i Silkeborg Kommune.
Stillingen er på 37 timer og der er opstart 1. februar 2025.
Din faglige baggrund kan både være socialrådgiver, social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, ergoterapeut, pædagog.
Team Falkevej arbejder i Psykiatriens Hus og rundt i Silkeborg kommune (primært midtbyen), og er en del af Social-, Psykiatri- og Rusmiddelsektionen, Socialafdelingen i Silkeborg Kommune.
Vores vision er ”Team Falkevej, et beredskab, der støtter psykisk sårbare borgere”.
Om Akut Døgntilbud
Akut Døgntilbud er for borgere, som har brug for en kortvarig indsats og støtte for at få fat i livet igen. Der er seks døgnpladser i alt, og der er et tæt samarbejde mellem region og kommune i Akut døgnilbud, da regionen ligeledes har seks døgnpladser i samme enhed. Ligesom der tilbydes en udekørende indsats til borgere i samarbejde mellem region og kommune.
Målgruppen for tilbuddet er typisk borgere over 18 år med et nedsat psykisk funktionsniveau i form af ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, PTSD, depression, gennemgribende udviklingsforstyrrelser og angst.
Om Bostøtten
Udover døgntilbuddet – varetager teamet også bostøtte. Det særlige ved den støtte, som tilbydes fra team Falkevej er muligheden for at tilbyde udvidet bostøtte, og tilpasse støtten løbende efter behov. Derudover er der også muligheden for kombinationen af både ambulant støtte og døgnophold- velkoordineret og efter behov.
Bostøtten gives til borgere over 18 år med en betydelig psykisk funktionsnedsættelse. Støtten kan tilrettelægges og ydes i gruppetilbud, virtuelt/digital kontakt, i Psykiatriens Hus, ude i byen eller i borgerens eget hjem.
Lidt om jobbet
Arbejdsopgaverne består blandt andet af:
- Hjælpe til ro og stabilisering via støttende samtaler
- Omsorg og hjælp til struktur
- Risikovurderinger
- Samtaler med fokus på udvikling af borgernes egne mål
- Hjælp til at opsøge støtte fra andre instanser/netværk/frivillighed og tværfagligt samarbejde omkring borgeren
Dagvagter er, som udgangspunkt, i tidsrummet kl. 7.45-15.45 for vagter i Akut Døgntilbud eller kl. 9.00-17.00 på bostøttedagene.
Du skal regne med cirka tre weekendvagter over 12 uger. Der kan også være rådighedsvagter alle ugens dage, som er fra kl. 15.30-08.00 (sovende på vagtværelset fra kl. 23.00). Arbejdsplanen forløber i et 12 ugers rul med døgndækning.
Arbejdsplanen kan løbende forandre sig i takt med opgaverne, men dette varsles og tilrettelægges efter gældende regler om vagtplanlægning.
Derudover vil der være vagter i højtider, helligdage, ferieperioder, som vi fordeler ud fra en fælles dialog om fordeling.
I hverdagene er normeringen i Akut Døgntilbud ca. to medarbejdere i dagvagt til ca. seks borgere. I rådighedsvagter og weekender er du på vagt med en medarbejder fra regionen.
Det har du med dig
- En relevant grunduddannelse som social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, ergoterapeut, pædagog eller socialrådgiver
- Socialpsykiatrisk viden eller erfaring med recovery-orienteret rehabilitering, empowerment-, forandrings- og motivationsarbejde
- Kan indgå positivt, tålmodigt og ydmygt i relation med andre og samarbejde bredt omkring borgerne
- Tydelighed i kontakten med borgerne og har øje for afslutning af indsatsen, når det er rette tid
- Forandringsparathed og evne til refleksion over egen og andres praksis
- Lyst til faglig udvikling, læring og ansvarlighed ift. at løse dine og teamets opgaver
- At du er en Teamplayer, men også kan arbejde selvstændig
- Kørekort (kategori B)
Det kan du se frem til
- En grundig introduktion, så du får en god start i dit nye job
- Et godt kollegaskab i et tværfagligt team med engagerede, erfarne og fleksible medarbejdere
- En dynamisk organisation, hvor der forandres løbende for at tilpasse opgaverne
- Stort fokus på dialogbegrebet og at alles perspektiver har værdi
- En unik mulighed for at være med til at udvikle vores fagligt stærke tilbud til en mangfoldig målgruppe, der har brug for sammenhæng og fleksibilitet i deres indsatsforløb
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Karina Marie Bak på tlf. 23 30 67 80 (send sms forud).
Ansøgningsfrist lørdag 7. december 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 10. december 2024.
Telefonisk kontakt vedrørende tilbud om samtale mandag 9. december 2024.
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere.
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte.
Danmarks Outdoor Hovedstad er landets 8. største kommune med over 100.000 indbyggere.
Vi ligger midt i den smukkeste natur og har et sprudlende kunst- og kulturliv, velfungerende by- og landsbysamfund og et dynamisk erhvervsliv. Vi er kommunens største arbejdsplads med ca. 7.500 medarbejdere.
Her er job med mening, muligheder for personlig og faglig udvikling, og vi har en tillidsbaseret og lærende kultur med gode muligheder for at præge din dagligdag sammen med gode kolleger.